Gressbilde
Yogurt & banan & kanel
Yoghurt & TINE Yoghurt & det du har i skapet!

TINE Yoghurt & det du har i skapet!

TINE Yoghurt

Å lage en god start på dagen trenger ikke være vanskelig. Vi har samlet 5 enkle oppskrifter på en deilig frokost, bestående av TINE Yoghurt og det du sannsynligvis allerede har i skapet!

Les mer

TINE Yoghurt & det du har i skapet!

TINE Yoghurt, knekkebrød, bringebær og pære
= en uslåelig kombinasjon!

Finn frem en skål og fyll opp med så mye TINE Yoghurt Naturell du ønsker. Knus en neve knekkebrød og tilsett noen bær, for eksempel bringebær. Avslutt med noen skiver pære. Sett deg ned. Nyt!

Knekkebrød bringebær og pære

TINE Yoghurt, agurk, rosiner og nøtter

Finn frem nøttene du har i skapet og spre de over TINE Yoghurt Naturell. Mengden bestemmer du selv. Tilsett litt rosiner og avslutt med noen agurkstrimler på toppen. Så enkelt, så godt, med det du allerede har i skapet!

Agurk, rosiner og nøtter

TINE Yoghurt, granola og fersk frukt

La sulten bestemme hvor mye TINE Yoghurt Vanilje du heller i skålen. Spe på med granola og den ferske frukten du måtte ha tilgjengelig. Kombinasjonen kiwi og ananas er for eksempel en vinner!

Granola og fersk frukt

TINE Yoghurt, syltetøy og peanøttsmør

Syltetøy og peanøttsmør hører ikke bare hjemme på brødskiva. Få en smakfull start på dagen ved å heller kombinere det med TINE Yoghurt Naturell! Hvor mye syltetøy og peanøttsmør du ønsker er opp til deg, vi pleier å gå for en voksen spiseskje av hver!

Syltetøy og peanøttsmør

TINE Yoghurt, kiwi, eple og nøtter

Ønsker du en frisk og smakfull start på dagen? Har du TINE Yoghurt Vanilje, ett eple, kiwi og litt nøtter liggende? Del opp eplet og miks alt sammen, du vil ikke angre.

Kiwi eple og nøtter
Stemningsbilde
Stemningsbilde
TINE Yoghurt & Knas, knas!

Knas, knas!

Knus et knekkebrød eller to for å gi ekstra knas og fiber i yoghurten din. Passe godt til hverdags, eller når du trenger noe sunt og godt i farten.

Stemningsbilde
Stemningsbilde
Stemningsbilde
TINE Yoghurt & Yoghurt som pålegg?

Yoghurt som pålegg?

Javisst! Lag for eksempel ferske scones og server med yoghurt naturell og litt appelsinmarmelade. Yoghurt fungere også godt som substitutt for rømme på vafler.

Stemningsbilde

Du bruker en utdatert nettleser.
For best opplevelse last ned Google Chrome.