Gressbilde
Yogurt & banan & kanel
TINE Yoghurt & Hjemmelaget Gresk yoghurt

Hjemmelaget Gresk yoghurt

Med TINE Yoghurt Naturell, kan du enkelt lage yoghurt på den greske måten. Bruk et osteklede eller kaffefilter, dørslag og litt hyssing. Plasser osteklede i dørslaget over en vask, hell i yoghurten og knyt igjen. Når vannet har rent ut, har du en fyldigere yoghurt.

TINE Yoghurt & Vaniljesukker

Vaniljesukker

Hjemmelaget vaniljesukker passer utmerket til yoghurtdesserter eller som gave. Bland sammen en fersk vaniljestang med 200 gram sukker i en foodprosessor. Når vaniljestangen er knust, sikter du sukkeret oppi et tett norgesglass. La det stå i noen dager for best resultat.

TINE Yoghurt & Hjemmelaget granola

Hjemmelaget granola

Bland sammen nøtter og frø med litt brunt sukker, olje, vann og eventuelt honning. Fordel blandingen på et bakepapir og stek i ovnen på 140 grader i 50-60 min. For best resultat bør du vende blandingen hvert kvarter. Prøv deg gjerne frem med ulike nøtteblandinger.

TINE Yoghurt & Nøtter & Frø

Nøtter & Frø

Nøtter og frø er sunne, energirike og gjør seg godt i yoghurt. Prøv deg frem med linfrø, solsikkefrø, pinjekjerner, mandler og valnøtter. Eller bruk det du allerede har i skapet.

TINE Yoghurt & Ristede nøtter

Ristede nøtter

Rist mandler, hasselnøtter, valnøtter eller andre nøtter du liker i en tørr panne i ca. 15 minutter på lav varme. Ved å riste nøttene får du frem ekstra smak som knaser godt i yoghurten din. Bland gjerne også inn frukt eller honning.

TINE Yoghurt & Syltet frukt

Syltet frukt

Kok opp to deler sukker og en del vann. Detter blander du inn en vaniljestang, kanelstang, stjerneanis og oppskåret frukt etter ønske. For eksempel epler og pærer. La det koke i ti minutter og hell over i et tett glass med lokk.

TINE Yoghurt & Rørte bær

Rørte bær

Syltetøy er bra når du trenger en rask fruktyoghurt, men syltetøyet blir som oftest best om du har tid til å røre det selv. Mos ferske bringebær, jordbær eller blåbær med en gaffel, og tilsett sukker etter smak.

TINE Yoghurt & Myntepesto

Myntepesto

Finhakk en krukke mynte og tilsett saften fra en lime med to spiseskjeer olivenolje. Resultatet blir en frisk og god myntepesto som du kan blande rett i yoghurten.

TINE Yoghurt & Knas, knas!

Knas, knas!

Knus et knekkebrød eller to for å gi ekstra knas og fiber i yoghurten din. Passe godt til hverdags, eller når du trenger noe sunt og godt i farten.

TINE Yoghurt & Yoghurt som pålegg?

Yoghurt som pålegg?

Javisst! Lag for eksempel ferske scones og server med yoghurt naturell og litt appelsinmarmelade. Yoghurt fungere også godt som substitutt for rømme på vafler.

TINE Yoghurt & Søtmoms?

Søtmoms?

Noen ganger er det lov å kose seg litt ekstra. Knus litt mørk sjokolade og dryss det over en skål naturell yoghurt.

Du bruker en utdatert nettleser.
For best opplevelse last ned Google Chrome.