Gressbilde
Yogurt & banan & kanel
Yoghurt & Digg frokostvariant eller et fint mellommåltid

Digg frokostvariant eller et fint mellommåltid

Lars Fredriksen

Det har sikkert ikke skjedd hjemme hos deg, men her hos oss har vi faktisk forsovet oss noen ganger. Da er det lett å bare hive seg rundt, droppe frokosten og stresse inn i dagens gjøremål.

Les mer

Digg frokostvariant eller et fint mellommåltid

Det har sikkert ikke skjedd hjemme hos deg, men her hos oss har vi faktisk forsovet oss noen ganger. Da er det lett å bare hive seg rundt, droppe frokosten og stresse inn i dagens gjøremål.

Etter å ha gått på limpinnen noen ganger har vi lært oss at kombinasjonen stress og tom mage er kleint. Derfor har vi alltid Tine Yoghurt og granola eller andre kornblandinger i huset – da slipper vi å bruke så lang tid på å mekke frokost og vi mestrer stresset adskillig bedre ut over dagen.

Har du noe frukt eller bær i huset er det bare å la fantasien virke og kjøre på med det du liker. For deg som er velsignet med å aldri forsove deg eller stresse – dette er uansett en skikkelig digg frokostvariant eller et fint mellommåltid før du legger ut på treningsturen. Oppskriften er til 4.

  Dette trenger du:

 • 1 stort beger TINE naturell Yoghurt
 • 8 ss granola / kortblanding
 • frukt eller bær etter ønske. Jeg valgte amerikanske tranebær som er syrlige og knasende i munnen
En skikkelig digg frokost eller mellommåltid

Slik gjør du det:

Om du er sent ute - pust med magen. Fin så frem en skål eller et glass. Ha i granola, yoghurt naturell bær. SPIS!

Kjapt, sunt, næringsrikt og antistressende!

En skikkelig digg frokost eller mellommåltid
Yoghurt & TINE Yoghurt & det du har i skapet!

TINE Yoghurt & det du har i skapet!

TINE Yoghurt

Å lage en god start på dagen trenger ikke være vanskelig. Vi har samlet 5 enkle oppskrifter på en deilig frokost, bestående av TINE Yoghurt og det du sannsynligvis allerede har i skapet!

Les mer

TINE Yoghurt & det du har i skapet!

TINE Yoghurt, knekkebrød, bringebær og pære
= en uslåelig kombinasjon!

Finn frem en skål og fyll opp med så mye TINE Yoghurt Naturell du ønsker. Knus en neve knekkebrød og tilsett noen bær, for eksempel bringebær. Avslutt med noen skiver pære. Sett deg ned. Nyt!

Knekkebrød bringebær og pære

TINE Yoghurt, agurk, rosiner og nøtter

Finn frem nøttene du har i skapet og spre de over TINE Yoghurt Naturell. Mengden bestemmer du selv. Tilsett litt rosiner og avslutt med noen agurkstrimler på toppen. Så enkelt, så godt, med det du allerede har i skapet!

Agurk, rosiner og nøtter

TINE Yoghurt, granola og fersk frukt

La sulten bestemme hvor mye TINE Yoghurt Vanilje du heller i skålen. Spe på med granola og den ferske frukten du måtte ha tilgjengelig. Kombinasjonen kiwi og ananas er for eksempel en vinner!

Granola og fersk frukt

TINE Yoghurt, syltetøy og peanøttsmør

Syltetøy og peanøttsmør hører ikke bare hjemme på brødskiva. Få en smakfull start på dagen ved å heller kombinere det med TINE Yoghurt Naturell! Hvor mye syltetøy og peanøttsmør du ønsker er opp til deg, vi pleier å gå for en voksen spiseskje av hver!

Syltetøy og peanøttsmør

TINE Yoghurt, kiwi, eple og nøtter

Ønsker du en frisk og smakfull start på dagen? Har du TINE Yoghurt Vanilje, ett eple, kiwi og litt nøtter liggende? Del opp eplet og miks alt sammen, du vil ikke angre.

Kiwi eple og nøtter
Yoghurt & Julecannoli med Yoghurt Naturelle

Julecannoli med Yoghurt Naturelle

The Vanilla Monologues

Vinneren kåret av juryen ble The Vanilla Monologues med sitt bidrag Norsk julecannoli med yoghurt naturell. Gratulerer så masse!

Les mer

Julecannoli med Yoghurt Naturelle

Vi er ferdig med Yoghurt & Jul-utfordringen der vi har bedt matbloggerne å vise oss hva de kombinerer med yoghurt til jul. Vinneren kåret av juryen ble The Vanilla Monologues med sitt bidrag Norsk julecannoli med yoghurt naturell. Gratulerer så masse!

Juryen ga denne begrunnelsen: "Vi likte spesielt godt den kreative Julecannelonien. Den spilte godt på norske juletradisjoner, inkluderte tradisjonell julebakst og inspirerte oss veldig."

Her er oppskriften med TINE Yoghurt, appelsin og krumkake gjengitt i sin helhet:

  Du trenger (3 porsjoner):

 • 500 gram Tine Yoghurt Naturelle (det virker mye men det blir jo mindre etter den har trukket av seg)
 • 1 ts kanel
 • 1 ts ekte vaniljepulver (du kan også bruke vanillabean paste, vaniljesukker eller frøene fra en vaniljestang)
 • 1 ss appelsinlikør (Cointreau)
 • 50 gram mørk sjokolade
 • 3 krumkaker
 • 1 skive appelsin

Du gjør:

Sett en sil over en bolle og kle silen med to lag tykt kjøkkenpapir eller et kaffefilter.

Ha over yoghurten og la den renne av i 30-60 minutter.

Når yoghurten er så tykk du vil ha den så skraper du den ut i en ny bolle og blander inn kanel, vanilje og appelsinlikør.

Smelt den mørke sjokoladen i mikrobølgeovn.

Dypp "tuten" av hver krumkake i sjokoladen og la den stivne. Sett dem gjerne i kjøleskapet noen minutter om du er utålmodig.

Ha yoghurten i en sprøytepose med stjernetip og sprøyt hver krumkake full, før du topper med en skive appelsin du har delt i tre; en til hver krumkake.

Eventuelt kan du bare bruke en skje til å fylle krumkakene.

Nyt med en gang.

Julecannoli med Yoghurt Naturelle
Yoghurt & Hva med lakrispulver på frokostyoghurten?

Hva med lakrispulver på frokostyoghurten?

Lars Fredriksen

Ok, jeg innrømmer det med det samme – jeg liker å eksperimentere på kjøkkenet - hva med lakrispulver på frokostyoghurten?

Les mer

Hva med lakrispulver på frokostyoghurten?

Ok, jeg innrømmer det med det samme – jeg liker å eksperimentere på kjøkkenet. På siste tur i en fantastisk matbutikk kom jeg over lakrispulver.

Det har blitt en herlig ingrediens i mange desserter den siste tiden. Så kom plutselig ideen – hva med lakrispulver på frokostyoghurten?

Som tenkt så gjort. Om det blir en klassiker i de tusen hjem vet jeg ikke, men at den er en HIT her hos er sikkert. Lakrispulver sammen med tørkede gojibær, knust kjeks og TINE`s Vanilje Yoghurt blir hverdagen startet som en fest! Oppskriften er til 4.

  Dette trenger du:

 • 1 beger TINE Vanilje Yoghurt
 • 8 speltkjeks
 • 1 raus neve tørkede gojibær
 • 1 ts lakrispulver
Lakrispulver, gojibaer og kjeks

Slik gjør du det:

Knus kjeksen grovt i en morter eller blender. Ha yoghurt i bollene. Dryss over knust kjeks og gojibør. Sikt over litt lakrispuver. SPIS!

Lakrispulver, gojibaer og kjeks
Yoghurt & Lun Epledrøm med Pepperkakecrunch

Lun Epledrøm med Pepperkakecrunch

Trine Midtun

Epler er et selvsagt valg når jeg skal lage min andre yoghurtkombinasjon i samarbeid med Tine Yoghurt.

Les mer

Lun Epledrøm med Pepperkakecrunch

I alle varianter av middagsretter, salater og kaker og frokoster er epler et kjærkomment tilbehør hos meg.

Friskt og syrlig, samtidig som det blir lunt og søtt som en dessert om du drysser litt kanel på dem. Epler var derfor et selvsagt valg når jeg skulle lage min andre yoghurtkombinasjon i samarbeid med Tine Yoghurt.

Epler passer til det meste, også til dette lille festmåltidet. Et dryss med pepperkakesmuler i en cruchy granola med honning, havregryn og kanel, gir deg et smakfullt lite måltid under pleddet i vintermåneden.

  1 porsjon, 20 min. tilberedelse:

 • 2-3 dl Tine Yoghurt Naturell eller Vanilje
 • 1/2 eple i biter
 • 1 ts honning
 • 2 ss havregryn
 • 10 mandler i biter
 • 1/2 ts kanel
 • 1/2 ts kardemomme
 • 1 knust pepperkakehjerte
Lun Epledrøm med Pepperkakecrunch

Ha hakkede mandler og havregryn i en tørr og varm teflonpanne. Surr i noen minutter slik at det blir gyllent. Bland deretter med smuler av et knust pepperkakehjerte, kanel og kardemomme.

Smelt smør i en teflonpanne og stek eplebitene møre. Bland deretter eplene sammen med granolablandingen slik at alt klistrer seg litt sammen.

Hell yoghurt i en skål og strø over ferdig granola i ønsket mengde. Topp med et pepperkakehjerte til pynt :-)

Lun Epledrøm med Pepperkakecrunch
Yoghurt & Overnight med aprikoskompott og salte mandler

Overnight med aprikoskompott og salte mandler

Trine Midtun

I et hav av produkter er det lett å gå seg vill, når det enkle ofte er det beste. Jeg bruker ofte naturell yoghurt for å skape mine egne smakskombinasjoner ved å tilsette friske bær, ulike krydder og kornblandinger.

Les mer

Overnight med aprikoskompott og salte mandler

De siste dagene har blitt brukt blant kjeler og skåler på kjøkkenet med julemusikk og krydder. Kanel har blitt brukt i mengder, pepperkakesmuler har blitt strødd utover kjøkkenbenken og honning festet seg til fingertuppene. Jeg som elsker frokost servert i små skåler, fikk nemlig forrige uke en utfordring av Tine Yoghurt.

I et hav av produkter er det lett å gå seg vill, når det enkle ofte er det beste. Jeg bruker ofte naturell yoghurt for å skape mine egne smakskombinasjoner ved å tilsette friske bær, ulike krydder og kornblandinger. Variasjonsmulighetene rundt juletiden er også store og unnskyldningen for å putte noe ekstra godt på frokosten din, er kanskje ikke så stor. Ta fram det du har i skapet eller bruk varianten som ble favoritten min.

Her er det første av to bidrag fra meg til Tine Yoghurt. En deilig kombinasjon av aprikos, mandler, salt og honning, servert på en deilig skål med enkel og frisk yoghurt.

Overnight med aprikoskompott og salte mandler:

Noen frokoster gleder man seg til mens man sover, som denne. Forbered ingrediensene på kvelden etter at barna har lagt seg og overrask med noe godt og annerledes til frokosten en julemorgen.

  1 porsjon:

 • 2 1/2 dl Tine Yoghurt Naturell eller Tine Yoghurt Vanilje
 • 1/2 dl havregryn
 • 3 tørkede aprikoser
 • 1/2 ts sitronsaft
 • 1 ts kanel
 • 1 ts honning
 • 1 dl vann
 • 10 mandler
 • Litt havsalt
Overnight med aprikoskompott og salte mandler

Legg aprikoser i en kopp og dekk med vann. Bland deretter yoghurt og havregryn i en skål og sett begge i kjøleskapet over natten.

Om morgenen kokes aprikoser med 1 dl vann til de blir møre. Tilsett krydder og honning og mos med stavmikser. Hakk deretter mandler som ristes på høy varme i en tørr stekepanne.

Rett før servering legger du på aprikoskompott, strør over mandler og drysser over litt havsalt. Legg gjerne på noen ekstra aprikoser til pynt også, eller dryss over litt pepperkakesmuler.

Overnight med aprikoskompott og salte mandler
Yoghurt & Prøv kombinasjonen mango, chili og lime

Prøv kombinasjonen mango, chili og lime

Lars Fredriksen

Hender det at du BARE MÅ HA DET? Selv har jeg det slik med enkelte ting. En av dem er kombinasjonen mango, chili og lime.

Les mer

Prøv kombinasjonen mango, chili og lime

Hender det at du BARE MÅ HA DET? Selv har jeg det slik med enkelte ting. En av dem er kombinasjonen mango, chili og lime. Jeg bruker den kombinasjonen til rå og stekt laks, som base i salater og ikke minst som topping på kjappe mellommåltider med TINE Yoghurt. Synes du det høres rart ut, så prøv! Jeg skal innrømme at barna i huset ikke har chili som en favoritt, men da dropper du bare den. For å gi retten litt knas og mer mettende følelse strør jeg på litt nøtter. For eksempel peanøtter som jeg har valgt her. Dette kan også være et godt alternativ som en liten hvilerett i en indisk middagsmeny. Oppskriften er til 4.

  Dette trenger du:

 • 1 beger TINE Yoghurt Naturell
 • 1 moden mango, kuttet i terninger
 • 1 rød chili, finsnittet
 • 1 lime, saft og zest
 • 1 raus neve med usaltede peanøtter
Prøv kombinasjonen mango, chili og lime

  Slik gjør du det:

 • Start med å skrelle mangoen og kutt den i terninger. Ha disse i en bolle og sammen med den finsnittede chilien, saften av en lime og zesten (skallet) av 1 lime – bland det sammen med en skje.
 • Finn frem en skål og ha i yoghurt. Ha på mango-blandingen og topp med nøtter. Har du litt frisk koriander i huset passer det perfekt til dette.
Prøv kombinasjonen mango, chili og lime
Yoghurt & Perfekt som start på lørdagsmorgenen

Perfekt som start på lørdagsmorgenen

Lars Fredriksen

Kan du huske når yoghurt kom i butikkene? Kan du huske når alle klassekameratene hadde med seg yoghurtbeger i skolesekken og du selv hadde glemt din hjemme?

Les mer

Perfekt som start på lørdagsmorgenen

Kan du huske når yoghurt kom i butikkene? Kan du huske når alle klassekameratene hadde med seg yoghurtbeger i skolesekken og du selv hadde glemt din hjemme? Kan du huske når begeret lå knust mellom leseboken og matteboka? Kan du huske når yoghurt på lørdagsmorgenen var ren luksus?

De aller fleste av oss har minner med yoghurt. Jeg som er barn av 70-tallet har både gode og miner gode minner med dette meieriproduktet. Jeg har blitt utfordret av TINE til å lage noen nye kombinasjoner med yoghurt. Museflettene (de to døtrene mine) har hatt det skikkelig gøy når vi har mekket tilbehør og smakt oss gjennom frokost-, lunsj- og kveldsvarianter.

Dette er en ”Yoghurt & …” variant som vi elsket her hjemme. Den passet perfekt som start på lørdagsmorgenen. Oppskriften er til 4 porsjoner.

Yoghurt med ingefør, mandler og honning

  Dette trenger du:

 • 1 stort beger TINE naturell Youghurt
 • 4 ss akasiahonning
 • 1 ss revet ingefær
 • 4 ss grovhakkede mandler
 • 1 eple,kuttet i tynne skiverskiver
Yoghurt med ingefør, mandler og honning

  Slik gjør du det:

 • Riv ingefør og hakk mandlene. Bland dette sammen med honningen.
 • Vask eplet og kutt det i tynne skiver.
 • Fin frem en dyp skål, ha i yoghurt fordel honningblandingen og pynt med epleskivene.
 • SPIS!

Dette elsket alle tre her hjemme på kjøkkenet mitt. Her blir det både kremet yoghurt, en knasende og litt spicy honning med nøtter og en friskhet fra epleskivene. En digg start på dagen!

Yoghurt med ingefør, mandler og honning
Yoghurt & Med hjerte for gode jordbær

Med hjerte for gode jordbær

TINE Yoghurt

I den vesle, frodige bygda Valldal, som ligger midt mellom Trollstigen og Geirangerfjorden, har bøndene i over hundre år dyrket fram det som er verdens kanskje aller beste jordbær.

Les mer

Med hjerte for gode jordbær

I den vesle, frodige bygda Valldal, som ligger midt mellom Trollstigen og Geirangerfjorden, har bøndene i over hundre år dyrket fram det som er verdens kanskje aller beste jordbær.

TINE Yoghurt fra Valldal

I hvert fall er det sånn at folk reiser langveisfra og hit, kun for å få smake på de søte, saftige og smaksrike bærene som vokser her. Noen mener smaken kommer av klimaet, jordsmonnet og riktig mengder med sollys. Andre hevder det er på grunn av erfaring gjennom generasjoner, som gjør at man vet hvordan bærene best foredles.

TINE Yoghurt fra Valldal

Det som er helt sikkert, er at bøndene i Valldal har helt egen kjærlighet for jordbærene sine, og det kommer du til å merke på smaken. Derfor har TINE laget en spesielt kremete og fyldig yoghurt med ferske jordbær fra Valldal. Sånn at du kan nyte smaken av norsk sommer, enda litt til.

Yoghurt & Yoghurttilslørte bondepiker

Yoghurttilslørte bondepiker

Trine Sandberg

Tilslørte bondepiker er norsk tradisjonsmat på sitt mest smakfulle.

Les mer

Yoghurttilslørte bondepiker

Tilslørte bondepiker er norsk tradisjonsmat på sitt mest smakfulle. Denne desserten har alt. Herlige saftige epler i eplesyltetøy og sprø krønsj. Den tradisjonelle kremen er byttet ut med myk og deilig vaniljeyoghurt.

Yoghurttilslørte bondepiker

  Til 2 porsjoner trenger du omtrent:

 • 1/2 eple, i små terninger
 • ca. 4 ss eplesyltetøy
 • 4 dl TINE vaniljeyoghurt (eller TINE yoghurt naturell)
 • ca. 6 ss granola, knuste kjeks/knekkebrød el.

  Slik gjør du:

 • Skrell eplet, fjern kjernehuset, og skjær det opp i små terninger. Bland eplebitene inn i eplesyltetøyet.
 • Finn frem to glass eller skåler og ha ca. 2 ss granola eller lignende i bunnen. Fordel deretter ca. halvparten av yoghurten over, deretter eplesyltetøyet, så resten av yoghurten. Ønsker du en syrligere variant kan du erstatte vaniljeyoghurten med yoghurt naturell. Strø deretter resten av granolaen over og server umiddelbart.
 • ENJOY!
Yoghurttilslørte bondepiker
Yoghurt & Trendy kjøleskapsgrøt

Trendy kjøleskapsgrøt

Trine Sandberg

Grøt er ikke det det engang var. Skal du spise trendy frokost, er det ikke snakk om egg og bacon, men grøt.

Les mer

Trendy kjøleskapsgrøt

Grøt er ikke det det engang var. Skal du spise trendy frokost, er det ikke snakk om egg og bacon, men grøt. Fra de hippeste i København og New York til det minste studentkjøkkenet har grøt tatt et kraftig grep om mattrenden. Og det er nettopp kraftig, som er en av årsakene til populariteten. En god grøt metter lenge.

Så til kjøleskapsgrøten - en grøt som lages på null komme svisj, men som settes kaldt til dagen etter. Den serveres kald, gjerne med yoghurt, nøtter og bær. En perfekt frokost, som lages mens du sover. Gå grøt!

Trendy kjøleskapsgrøt

  Til ca. 2 porsjoner havregrøt trenger du:

 • 3 dl store havregryn
 • 2 dl melk
 • 1-2 ts flytende honning
 • 1 dl TINE yoghurt naturell

  Topping

 • eventuelt litt mer TINE yoghurt naturell
 • en neve friske bær
 • 2-3 ss krønsj (granola, hakkede nøtter, knust knekkebrød el.)
Trendy kjøleskapsgrøt

Ha alle ingrediensene til havregrøten i et glass med lokk eller i en liten bolle med lokk. Rør godt sammen og sett det i kjøleskapet over natten (minst 5 timer).

Rør litt i grøten før servering og tilsett eventuelt litt mer yoghurt dersom du ønsker en mykere konsistens på grøten din. Strø deretter "krønsjen" over – sammen med noen friske bær, hvis du har. Nyyyyt!

  Variasjonstips

 • Tilsett gjerne et grovt revet eple i grøten og smak til med litt kanel, eller skjær opp annen frukt og dryss over grøten.
 • Bytt gjerne ut yoghurt naturell med en yoghurt med bær eller frukt.
 • Litt sesamfrø og/eller linfrø setter også god smak på grøten.
 • Kjøleskapsgrøten er holdbar i flere dager, så lag gjerne dobbel porsjon med det samme.
Trendy kjøleskapsgrøt
Yoghurt & Honningkrem med plommer og krønsj

Honningkrem med plommer og krønsj

Trine Sandberg

Plommer er en av sensommerens mange herligheter.

Les mer

Honningkrem med plommer og krønsj

Har du et plommetre i rekkevidde, enten i egen hage eller hos snille plommevenner kan du lage plommesyltetøy og nyte høstens gode plommer utover hele vinteren. Men plommene er aller best som de er, og da er det perfekt med en liten rask rett med plommer og honningkrem med yoghurt som du lager på 1-2-3.

Honningkrem med plommer og krønsj

  1 porsjon:

 • 3-4 plommer, i båter
 • ca. 150g TINE yoghurt naturell (eller TINE yoghurt med vanilje)
 • 1-2 ts flytende honning (smak til)
 • litt "krønsj", for eksempel granola, litt knust kjeks/knekkebrød
Honningkrem med plommer og krønsj

  Slik gjør du:

 • Ha yoghurten i en bolle og smak til med litt flytende honning (=honningkrem, som smaker ypperlig til all slags frisk eller lunken frukt/bær).
 • Fordel yoghurtkremen over plommene og strø litt krønsj over.
 • Sånn, og plutselig har du verdens beste mellommåltid, dessert eller hva du måtte ønske.

PS! Du kan selvsagt kjøpe plommer i butikken også.

Honningkrem med plommer og krønsj
Yoghurt & Smoothie med jordbær og yoghurt

Smoothie med jordbær og yoghurt

Trine Sandberg

En herlig smoothie gir en god start på dagen, eller gir et ekstra kick som mellommåltid

Les mer

Smoothie med jordbær og yoghurt

En herlig smoothie gir en god start på dagen, eller gir et ekstra kick som mellommåltid. Det er ikke uten grunn at smoothie er populært hos både små og store. Herlig på smak, et utall smaksvarianter og veldig rask og enkel å lage -smoothie er nettopp trippel glede.

Smoothie med jordbær og yoghurt

  Til ca. 2 porsjoner trenger du:

 • ca. 150 g frosne jordbær
 • 1 banan, i biter
 • 1,5 dl eplejuice
 • 1,5 dl TINE yoghurt naturell

Ha alle ingrediensene i en blender eller en kjøkkenmaskin med kniver, og kjør til alt er godt blandet. Hell smoothien i høye glass, pynt gjerne med noen friske bær før servering. Serveres når som helst på døgnet, og er også et ypperlig mellommåltid for barn i alle aldre. Nyyyt!

  TIPS

 • Du kan gjerne bytte ut jordbærene med annen bær, og eplejuicen kan byttes ut med for eksempel appelsinjuice.
 • TINE yoghurt naturell kan også erstattes med annen yoghurt, for eksempel TINE skogsbæryoghurt eller annen frukt-/bæryoghurt.
Smoothie med jordbær og yoghurt
Yoghurt & Nye minner

Nye minner

Oda Smeby Christensen

Sommerminner for meg er lyder, lukter og ikke minst; smaker. Smaken av sommer er både søt og syrlig.

Les mer

Nye minner

Det er nesten sommer i et glass dette. Vaniljeyoghurt passer som hånd i hanske til alle typer bær og frukt.

  Yoghurt & bringebær og fersken (1 porsjon):

 • 2 dl TINE vaniljeyoghurt
 • 1/2 dl fersken og aprikossyltetøy
 • 30 gram friske bringebær
 • 4 stk friske mynteblader

  Slik gjør du:

 • Hell syltetøy i et glass.
 • Hell forsiktig yoghurten over syltetøyet.
 • Legg på bringebær og mynteblader.
Nye minner
Yoghurt & Nytelse med god samvittighet

Nytelse med god samvittighet

Oda Smeby Christensen

Jeg elsker is – hvem gjør ikke det? På sommeren kan jeg spise is hver dag – med denne yoghurtvarianten er det helt lov

Les mer

Nytelse med god samvittighet

Mamma er nesten like glad i is som meg, så jeg er vokst opp med sannheten: is er ikke gotteri. Selv om jeg gjerne vil tro på barndommens eventyr, så vet den voksne meg at det selvsagt ikke er sånn. Is er nytelse, og nytelse er ikke alltid like sunt. Heldigvis er det unntak. Yoghurt naturell og frosne bær er sunt, og legger du til en kjøkkenmaskin i dette regnestykket blir resultatet en frisk og god yoghurtis. En is til å nyte med god samvittighet.

  Yoghurtis

 • 200 g fryst skogsbærblanding
 • 3 dl TINE yoghurt naturell

  Slik gjør du

 • Bland skogsbær og yoghurt i en food processor. La maskinen gå til alt er godt blandet.
 • Du kan gjerne spise isen med en gang, eller ha blandingen i en bolle og sett i fryseren.
 • Etter ca. 3 timer, kan du lage kuler av isen. Kulene kan fryses videre til de skal spises. Husk å ta dem ut av fryseren i god tid før servering ettersom de tiner sakte.
Yoghurtis

TIPS: Skogsbærblandingen kan byttes ut med andre frosne bærtyper.
TIPS: For en laktosefri variant: Bytt ut yoghurten med TINE Laktosefri yoghurt.

Yoghurt & Sommerens yoghurtdessert

Sommerens yoghurtdessert

Oda Smeby Christensen

Denne dessert er perfekt for late sommerdager. Frisk og herlig – og lettvint.

Les mer

Sommerens yoghurtdessert

Med vaniljeyoghurt i hus har jeg alltid dessert. Supert til alle typer bær og frukt. I år har jeg fått dilla på denne kombinasjonen med jordbær og limesukker. Nydelige, friske smaker, og veldig sommer. Så da er det bare å vente på sola da…

  Yoghurt & friske jordbær og limesukker (1 porsjon):

 • 2 dl TINE vaniljeyoghurt
 • 1 dl friske jordbær
 • Skallet av en halv lime
 • 2 ss sukker
Yoghurt & friske jordbær

  Slik gjør du:

 • Vask limen. Og riv skallet av limen, og bland det godt sammen sukkeret
 • Skyll og rens bærene, og del dem i biter
 • Ha yoghurten i en skål, tilsett jordbærbiter og limesukker
Yoghurt & Mango lassi – godt og leskende

Mango lassi – godt og leskende

Oda Smeby Christensen

En av de mest populære indiske drikker er mango lassi. Mektig, frisk og smakfull, er dette er en perfekt drikk på varme sommerdager – eller på de mindre varme

Les mer

Mango lassi – godt og leskende

En klassisk lassi er en yoghurtbasert drikk originalt fra India og Pakistan. Lassi kan være salt, søt eller krydret. En mango lassi er av de søte variantene, og kan beskrives som en type mangomilkshake. Den er forfriskende, og kan passe som en start på et måltid eller som en avslutning, eller rett og slett som en forfriskning.

  Ingredienser (2 porsjoner):

 • 2,5 dl TINE yoghurt naturell
 • 1,5 dl TINE melk
 • 1 stk mango uten sten og skall
 • 2 ts honning
 • 1/4 ts malt kardemomme
Mango lassi

  Slik gjør du:

 • Skrell og rens mangoen
 • Ha alle ingrediensene i en blender, og blend i et par minutter
 • Smak til med litt ekstra kardemomme. Eventuelt også litt salt
 • Serveres avkjølt i glass

Kan holde seg i kjøleskapet i et døgn

TIPS: Ønsker du en laktosefri variant, kan du bytte ut yoghurten med en laktosefri yoghurt og melken med laktosefri melk.

Yoghurt & Yoghurt og sommarbær

Yoghurt og sommarbær

Tove Halse Digernes

At yoghurt og bær passar godt saman er det alle som veit. Yoghurt naturell er den beste yoghurten å bruke når du vil tilsette eigne smakar

Les mer

Yoghurt og sommarbær – tips og gode råd!

At yoghurt og bær passar godt saman er det alle som veit. Yoghurt naturell er den beste yoghurten å bruke når du vil tilsette eigne smakar. Å starte dagen med ei skål yoghurt og sommarbær gir både energi, glede og viktige næringsstoff. Det er ikkje hokus pokus å servere ei skål med youghurt og bær, men om du brukar nokre av tipsa mine kan du enkelt piffe opp kvardagsyoghurten!

sommarbær

  For å gjere litt meir ut av yoghurten kan du t.d. tilsette litt smak:

 • Eit lett dryss av grovmalt pepar eller vanleg pepar. Vend det inn i yoghurten med ei sleiv. Smakar nydeleg i lag med bær.
 • Eit ørlite dryss av lakrispulver (du får kjøpt det på t.d. helsekostbutikkar). Passar fint om serverer yoghurten med melon eller ananas.
 • Riv sitronskal eller limeskal og ha i yoghurten. Hugs å vaske godt først! Denne varianten passar til all slags bær.
 • Tilsett finhakka sitronmelisse og server med bær eller frukt.
sommarbær

Dersom du vil ha ein litt tjukkare konsistens på yoghurten, kan du legge eit dobbelt kaffifilter i ei mjølsikt og slå i yoghurten for å renne av seg. Då renn mykje av væska vekk og du sitt att med ein yoghurt som har tjukkare konsistens.

Om du vil servere yoghurt med sommarbær som dessert, kan du løfte bæra med nokre ekstra smakar. Det gjer du enkelt ved å koke ein sukkerlake med ein heil stjerneanis og evt ei kanelstang. Bruk like delar sukker og vatn. Kok opp, la koke til sukkeret løyser seg opp (nokre minutt). Avkjøl litt. Slå litt og litt over bæra og vend bære forsiktig i laken. Bæra skal ikkje flyte i lake. Server med yoghurt naturell.

Yoghurt & Partymelon!

Partymelon!

Tove Halse Digernes

Der er alltid gode grunnar til å spandere på seg ei aldri så lita feiring!

Les mer

Partymelon!

Der er alltid gode grunnar til å spandere på seg ei aldri så lita feiring! I dag spelte frøken midtimellom fotballkamp og sigeren vart feira med melon proppfull av godsaker! Partymelon er også eit godt alternativ til tradisjonell fredagskos eller til godteposen i barnebursdagen. Det er enkelt å få ungar (og vaksne!) til å ete meir frukt på denne måten!

  Dette treng du:

 • 1 galiamelon
 • 1 klementin
 • 1 pære
 • 1/2 mango
 • bringebær
 • blåbær
 • Tine yoghurt naturell

Slik gjer du det

Del melonen i to og bruk ei spiseskei for å ta ut frøa og alt det "fuktige" i midten. Skjær vekk ein liten del av botnen av melonen, slik at den ligg flatt mot tallerkenen. Lag eit fint mønster rundt kanten på melonen, ta ut noko av kjøtet. Skjære frukta i bitar, inkludert melonen du skar ut, og bland den godt.

Legg frukt og yoghurt lagvis i den uthola melonen. Siste laget skal vere yoghurt. Den lett syrlege yoghurten er ein nydeleg konstrast til den søte og saftige frukta. Det er absolutt best å bruke yoghurt naturell til denne smaksbomba.

Pynt med bringebær, blåbær og sitronmelisse.

Smoothie

Til barneselskap kan du pynte med fine, små flagg. Om du lagar dette til vaksne, kan du godt slå ein god og fruktig likør på innsida av melonen før du fyller i med frukt. Til slutt kan du pynte med "partyeffektar" som små paraplyar etc.

Finn noko å feire og la partymelonen sette stemninga! Du kan sjølvsagt bruke den frukta du måtte ha tilgjengeleg, eller du kan bruke fruktfavorittane dine!

Yoghurt & Ein smoothie på morgonkvisten!

Ein smoothie på morgonkvisten!

Tove Halse Digernes

Å starte dagen med eit energikick gir deg mykje å gå på! Stå opp litt før dei andre, nyt stilla i heimen og kos deg med ein god frukost.

Les mer

Ein smoothie på morgonkvisten!

Ein smoothie på morgonkvisten er ein slik frukost. Ein "dette skal mamma nyte heilt åleine"-frukost! Eg let meg stadig imponere over kor mykje godt ein kan lage av få ingrediensar og kor gode smakar du får når du brukar reine produkt.

  Om du vil laga min morgon-smoothie treng du:

 • ein stor neve frosne jordbær
 • ein banan
 • eit halvt beger Tine yoghurt naturell (ca 5 store spiseskeier)
Smoothie

Køyr dei frosne jordbæra i ein blender til passe most. Ha i bananen i store bitar og yoghurten. Køyr i blenderen til alt er most og du har fått ein fin konsistens utan klumpar. Slå rett i eit glas og nyt herlegheita og morgonen!

  Det fine med denne smoothien er at den kan brukast på mange ulike måtar:

 • et den som den er for å få eit energi-kick om morgonen
 • slå den over frukostblanding eller havregryn
 • sett den ei lita stund i frysaren og server den som softis, spander gjerne ein saus av gode bær over og pynt med sitronmelisse
 • bruk tomme yoghurtbeger, fyll på med smoothie, stikk i ein ispinne og frys i 4-6 timar – VIPS, så har du ein herleg og naturleg is som du kan servere til både store og små
 • jordbæra kan sjølvsagt byttast ut med andre bær du måtte like
 • Tusen takk til min gode kollega Bjørg som gav meg dette yoghurt-tipset!
Smoothie
Yoghurt & Vinner: Yoghurt & Smak-utfordring

Vinner: Yoghurt & Smak-utfordring

Silje Feiring

I samarbeid med matbloggsentralen utfordret vi matbloggerne til å finne på inspirerende og spennende smakskombinasjoner med TINE Yoghurt Naturell

Les mer

Vinneren av utfordring Yoghurt & Smak

Vinneren av utfordringen er Silje som skriver bloggen Spoon med sin yoghurt med jordbær, balsamico og honning. Vi likte veldig godt dette bidraget, og vi synes at dette er i tråd med det vi ønsker å formidle med yoghurt.no – enkle, inspirerende og spennende tips på gode ting du kan putte opp på yoghurten din. Silje har også tatt lekre fine bilder av sitt bidrag. Gratulerer, Silje!

Yoghurt med jordbær, balsamico og honning

Kombinasjonen av røde friske jordbær marinert i balsamico og honning er fantastisk. Tilsett youghurt naturell og jeg er sikker på at du vil lage dette igjen. Spis det til morgen,kvelds eller til dessert. Så enkelt gjør du det:

  Du trenger:

 • TINE Yoghurt Naturell
 • Jordbær (ca 2 never)
 • 3 ss Balsamicoeddik
 • 3 ss Honning
Appelsinskiver

Slik gjør du:

Del jordbær i 2 eller ønsket størrelse, legg i en passe stor bolle. Bland sammen honning og balsamico. Hell blandingen over jordbærene og sett i kjøleskapet i 30 min. Server over yoghurt naturell og nyt :)

TIPS: Når du skal lage dressinger eller marinader er det lurt å bruke ett tomt glass med lokk. Lett å riste sammen ingrediensene og det du ikke bruker oppevarer du i kjøleskapet til enere bruk.

Yoghurt & På kjøkkenbenken

På kjøkkenbenken

Tove Halse Digernes

Eg har leika meg litt på kjøkkenet med appelsin og yoghurt og kom fram til ein nydeleg dessert som vi godt kan ta med oss inn i den gryande sommaren!

Les mer

Appelsinis

Eg har leika meg litt på kjøkkenet med appelsin og yoghurt og kom fram til ein nydeleg dessert som vi godt kan ta med oss inn i den gryande sommaren!

  Dette treng du til tre porsjonar:

 • 1 beger TINE Yoghurt Naturell
 • 3 appelsiner
 • 1 ts vaniljesukker
  (eller eit dryss ekte vaniljepulver)
 • Skalet frå 1-2 applsiner
 • 3 små kakeringar, ein til kvar porsjon
Appelsinskiver

Riv skalet av 1-2 appelsiner og bland dei i yoghurten. Bruk så mykje av skalet som du vil. Tilsett vaniljesukker og sukker. Etter at du har rive av mesteparten av skalet, skjær du vekk alt det kvite med ein god kniv. Skjær så appelsinen i passe tjukke skiver.

For å ”montere” desserten, treng du tre små kakeringar (porsjonsringar, utan botn). Bruk ein liten kakering og stikk ut rundingar av appelsinskivene. Du treng to appelsinskiver til kvar porjson.

Dekk eit flatt fat med plastfolie og sett porsjonsformene på. Legg ei appelsinskive i botnen, fyll på med appelsinyoghurten og legg til slutt ei appelsinskive på toppen. Ha over plasfolie og sett i frysaren. Desserten må stå minst 6-8 timar i frysaren.

Når du skal servere desserten er det nok å varme opp formene ved å halde godt rundt dei med varme hender. Press appelsin-isen forsiktig ut av forma og anrett på eit dessertfat. Pynt med litt grønt, gjerne sitronmelisse. Du kan godt la isen stå 20 minutt før du serverer, slik at den blir litt mjuk.

Appelsinis

Alle foto: Tove Halse Digernes

Yoghurt & På kjøkkenbenken

På kjøkkenbenken

Tove Halse Digernes

Når vårsola varmar kjem lengten etter sommar. Dei varme, lange og gode dagene kan ikkje kome raskt nok

Les mer

Karamellisert fersken med yoghurt og nøttedryss

Når vårsola varmar kjem lengten etter sommar. Dei varme, lange og gode dagene kan ikkje kome raskt nok. Medan ein ventar kan ein unne seg sjølv ein god lunsj eller dessert som smakar av sommar og sol!


  Dette treng du til ein porsjon:

 • 2 halve fersken

 • 1-2 ts brunt sukker eller demererasukker

 • 2 ss TINE Yoghurt Naturell

 • 2 ts grovhakka hasselnøtter

 • flytande honning
Karamellisert fersken med yoghurt og nøttedryss

Om du er heldig og får tak tak i fersk fersken, deler du dei i to og tek ut steinen. Dei hermetiserte brukar du som dei er. Klapp dei tørre med eit papir og legg dei med snittflata opp i ei eldfast form. Dryss over demererasukker eller brunt sukker.


Sett den eldfaste forma under grillen i steikeomnen. La ferskenen få stå til du ser at sukkeret har karamellisert seg. Ta ut når passe steikt og la dei kjøle seg litt ned før du legg dei på eit serveringsfat.

Legg ei spiseskei yoghurt på toppen av kvar fersken. Dryss over nøttene og avslutt med å risle over litt flytande honning.

Server til gode venninner, til kjærasten, til ein hyggeleg nabo eller ta med retten ut og nyt den for deg sjølv i solveggen!

Karamellisert fersken med yoghurt og nøttedryss

Alle foto: Tove Halse Digernes

Yoghurt & Mat på bordet

Mat på bordet

Ina-Janine

Yoghurt & eksotiske frukter er mitt siste bidrag i et samarbeid jeg har hatt gående med TINE. I dag handler det om eksotiske frukter.

Les mer

Yoghurt & eksotiske frukter

Mat på bordet

Yoghurt & eksotiske frukter er mitt siste bidrag i et samarbeid jeg har hatt gående med TINE. Jeg ble nemlig utfordret til å komme med ideer på hva man kunne blande med yoghurt naturell for å lage en god frokost / snack / dessert / mellommåltid / osv.

I dag handler det om eksotiske frukter. Du kan selvsagt blande yoghurt med all slags frukt og bær. Hold det enkelt ved å mose noen bringebær med en gaffel og rør de inn i litt yoghurt for eksempel. Hvis du vil gjøre som jeg har gjort her, lage purée av frukten for så å blande de i yoghurten er det viktig å velge frukt som ikke er for ‘vannete’. Ananas eller melon (som jeg også prøvde meg på ) fortynner yoghurten og du ender opp med en drink istedenfor noe du har lyst å spise med skje. Det kunne forsåvidt vært et nytt innlegg – yoghurtdrinker…

Jeg har laget pakistansk mango-, papaya- og granatepleyoghurt. De kan gjerne spises hver for seg men kan også legges lagvis opp på toppen av hverandre – en form for yoghurt tricolor.

Blandingsforhold frukt til yoghurt må jeg nesten overlate litt til deg. Det kommer an på hvor intens fruktsmak du ønsker.

For å lage pakistansk mango yoghurt kjører du mangokjøttet glatt med en stavmikser. Rør inn yoghurt etter smak.

Gjør det samme med papaya. Skjær opp kjøttet og kjør det glatt med en stavmikser. Papaya er forholdsvis mild i smaken, tilsett derfor gjerne en halv banan og en liten dæsj vaniljeekstrakt. Har du ikke vaniljeekstrakt kan du bruke vaniljesukker.

Tøm granateplet for frø. Ha frø og evt saft i et beger og bruk en stavmisker til å bryte ned frøene. Dette tar bare et par sekunder – frøene skal ikke moses. Hell over i en fin sil og press ut saften. Ha saften i en gryte, tilsett 1 ss sukker og rør ut. Kok saften ned til syrup. Avkjøl. Rør yoghurt inn i sirupen.

Vil du lage en tricolor yoghurt er det bare å legge disse tre yoghurtene lagvis opp på hverandre. Pynt gjerne med litt granateple.

Mat på bordet
Yoghurt & Mat på bordet

Mat på bordet

Ina-Janine

Kom du litt i feriestemning nå? For det var ferie jeg tenkte på når jeg satt sammen denne kombinasjonen. Og med ferie mener jeg sol og strand og en pina colada.

Les mer

En smak av ferie!

Mat på bordet

  Du trenger (for 4 porsjoner)

 • en halv ananas
 • 2ss lønnesirup
 • en håndfull kokosflak
 • 3 ss kokosmasse
 • 500 ml TINE Yoghurt Naturell

Fjern skallet fra ananasen og skjær kjøttet i mindre biter. Legg de i en ildfastform og bland de med lønnesirup. Sett formen under grillen og la de få litt farge. Pass nøye på, dette går fort.

Ha kokosflak i en ildfastform og sett under grillen til de har fått litt farge – dette går også veldig raskt, holde derfor øye med de.

La ananas og kokosflak avkjøle.

Bland kokosmasse med yoghurten. Plukk ut de peneste ananasbitene og sett de til side – disse skal brukes til pynt. Bland resten av ananasbitene forsiktig sammen med yoghurten. Smak til med mer kokosmasse om ønsket. Fordel i porsjonsglass og pynt med ananasbiter og kokosflak. Finn frem sandalene…

Yoghurt & Mat på bordet

Mat på bordet

Ina-Janine

Inspirert av tilslørte bondepiker er det nå yoghurtens sin tur å bli tilslørt.

Les mer

Inspirert av tilslørte bondepiker

Mat på bordet

Inspirert av tilslørte bondepiker er det nå yoghurtens sin tur å bli tilslørt. Med en liten variasjon selvsagt. Eplemos erstattes med ‘eplesmør’ dvs eplemos kokt såpass lenge at den karamelliseres og blir så tykk at den kan smøres på en skive. Og kavring erstattes med en smuldreblanding stekt i ovnen til store , sprøe , smakfulle smuler. Det er fristende å servere dette til frokost, men passer kanskje bedre som en dessert. Lukker du øynene kan du innbille deg at du spiser verdens beste eplekake.

Oppskrift på eplesmør finner du her. Lag den! Den kan brukes til mer enn å blande i yoghurt og holder seg godt i kjøleskapet.

  Til smuldretoppingen trenger du

 • 50g myk smør
 • 50g havregryn
 • 50g fullkorn hvetemel
 • 50g brun farin

Bruk fingrene til å smuldre alt sammen. Målet er en blanding av store og mindre smuler. Sett i forvarmet ovn (180C) og stek i 10-15 minutter til det er gyldent. La det avkjøle.

Ha eplesmør, yoghurt og smuldretopping lagvis i glass. Avslutt med smuldretopping. Dryss gjerne litt kanel på toppen om du ønsker.

Mat på bordet
Yoghurt & Mat på bordet

Mat på bordet

Ina-Janine

I serien hva Ina kan finne på å ha i yoghurt har vi idag kommet til en sjokoladevariant.

Les mer

Prøv en yoghurt kakao!

Mat på bordet

I serien hva Ina kan finne på å ha i yoghurt har vi idag kommet til en sjokoladevariant. Og før du detter av stolen og tenker at dette umulig kan være sunt eller en god start på dagen skynder jeg meg å nevne at jeg bruker honning som søtningsmiddel og at havregryn, bananer og hasselnøtter er en del av opplegget. Så det så…

  Du trenger for én porsjon:

 • 100ml yoghurt naturell
 • 3ss havregryn
 • 1ss kakao
 • 1ss honning
 • 1/2 banan
 • hasselnøtter, grovhakket

Rør yoghurt, havregryn og kakao sammen. Smak til med honning, det kan hende at du synes at det skal ha litt mer enn 1 spiseskje. Dette kan gjøres kvelden før om du ønsker, oppbevar i så tilfelle tildekket i kjøleskapet.

Ha halvparten av yoghurtblandingen i en skål eller glass. Skjær bananan i skiver og fordel halvparten på yoghurten. Ha resten av yoghurtblandingen på toppen av bananene og dander resten av bananene på toppen av det igjen. Strø med hakkede hasselnøtter. Ha litt mer honning på toppen om du ønsker.

Mat på bordet

Det skal sies at dette er noe som fikk min tenåringsdatter til å rynke på nesen når hun smakte. Mest i skuffelse over at det ikke smakte som sjokoladepudding tenker jeg….

Yoghurt & Mat på bordet

Mat på bordet

Ina-Janine

Lemon curd er mat for gudene. Blandet med yoghurt om morgenen eller presentert som en lett dessert er den uslåelig. Strø litt valmuefrø eller chiafrø på toppen for å gjøre den ekstra staselig.

Les mer

Ina-Janine lager Lemon curd

Mat på bordet

Lemon curd er mat for gudene. Blandet med yoghurt om morgenen eller presentert som en lett dessert er den uslåelig. Strø litt valmuefrø eller chiafrø på toppen for å gjøre den ekstra staselig.

Det er selvsagt best om du lager lemon curd selv og kan du lage vaniljesaus kan du lage lemon curd! Det er i grunnen bare en viktig ting å huske på og det er å ikke koke curden – da får du lemon curd-eggerøre og det er ikke godt kan du skjønne. Er du litt redd for eggerøre resultatet kan du lage lemon curd over vannbad. Er du litt dreven kan du lage den som jeg beskriver under. I begge tilfeller krever det at du er tilstede og konsentrert i den siste fasen når curden tykner.

  Du trenger:

 • 300ml sitronsaft (fra 5-7 sitroner)
 • 120g smør
 • 350g sukker
 • 4 egg

Ha sitronsaft, smør og sukker i en tykkbunnet kjele. Sett over lav varme og la smøret smelte mens du rører av og til. Pisk eggene lett sammen og hell gjennom en sil for å fange opp evt. egg- og skallrester. Hell eggene så i sitronblandingen mens du rører. Nå gjelder det å holde seg ved gryta og røre til blandingen har tyknet. Kjør på med varme om du er komfortabel med det, hold svak varme om du er litt usikker. Alt ettersom vil det ta 5-20 minutter til blandingen tykner. Du er ute etter en litt tykk vaniljesaus konsistens. Blandingen vil stivne noe mer under avkjøling.

La lemon curd avkjøle i kjelen, rør av og til. Hell opp i rene (gjerne steriliserte) glass. Oppbevar kjølig.

Holdbar 1-2 uker

Lager ca. 800ml.

Mat på bordet
Yoghurt & Mat på bordet

Mat på bordet

Ina-Janine

Hver måned inviterer vi kreative bloggere til å dele sine beste yoghurt-tips. Denne måneden er det Ina-Janine fra Mat På Bordet.

Les mer

Månedens blogger: Mat på bordet

Mat på bordet

Første blogger ut på Yoghurt & er Ina-Janine fra Mat på Bordet. Les hvordan hun blander yoghurt & quinoa-rester fra gårsdagens middag.

Yoghurt til frokost, som et mellommåltid, som lunsj eller kveldsmat gjør susen! Og aller helst lager jeg den selv. Ikke selve yoghurten (selv om du ikke skal se bort fra at jeg gjør det en dag også) men selve blandingen. Yoghurt naturell er som et tomt lerrett som du kan gjøre som du vil med. Og det er nettopp det TINE har utfordret meg til – å vise hva jeg liker å blande opp i yoghurten min.

Første forslag er denne – yoghurt naturell blandet med quinoa (rester fra gårsdagens middag), kokos, en liten dæsj vaniljeekstrakt og noen grovhakkede pistasjnøtter. Milde, gode smaker som metter.

Quinoa er enkelt å tilberede. Skyll quinoa i varmt vann og bland så med tre ganger så mye vann og litt salt. Kok opp og la det småkoke ca. 20 minutter til det meste av vannet er borte. Ta av varmen, sett på lokk og la quinoaen stå og trekke en 10 minutters tid. Kokt og avkjølt quinoa kan oppbevares kjølig i tett boks et par dagers tid. Bland gjerne også inn i salater.

  For 1-2 porsjoner trenger du:

 • 2 ss ferdigkokt og avkjølt quinoa
 • 2 ss reven kokos
 • 100 ml TINE Yoghurt Naturell
 • en dæsj vaniljeekstrakt*
 • grovhakkede pistasjenøtter

*har du ikke vaniljeekstrakt kan du bruke ½ ts vaniljesukker

Bland quinoa, kokos og yoghurt sammen. Smak til med vaniljeekstrakt. Pynt med grovhakkede pistasjnøtter. Server!

Mat på bordet

Du bruker en utdatert nettleser.
For best opplevelse last ned Google Chrome.